Een fris binnenklimaat is wat een airco je kan brengen. Bij Koeltechniek Son bieden wij airco-advies, aircomontage, airco-onderhoud en aircoreparatie vanuit Son en Breugel. Een airco biedt een prettig woonklimaat.

In uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte: het kan allemaal. Een airco van Koeltechniek Son zorgt voor een prettige leefomgeving, goede nachtrust tijdens warme of juist koude nachten. Ja, ook wanneer het koud is kan een airco een goedkope en milieuvriendelijke oplossing zijn. Airco’s kunnen namelijk ook een ruimte verwarmen, naast dat ze vaak worden ingezet om juist een ruimte te koelen. In de winter kun je veel energie besparen!

Wij kunnen u advies, montage, onderhoud en reparatie leveren voor uw airco binnen Son en Breugel, Noord-Brabant en zelfs heel Nederland. Om ervoor te zorgen dat uw airco lang meegaat, adviseren wij u jaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw airco. Voor airco’s die door ons zijn geïnstalleerd, bieden wij onderhoudscontracten. Hierbij controleren wij uw airco compleet en wordt deze volledig gereinigd.

Als u zekerheid wilt voor het aanschaffen van een airco, kunt u het beste terecht bij Koeltechniek Son. Wij zijn professioneel, gecertificeerd en gespecialiseerd. Zo kunnen wij u verzekeren van een goede service en langdurige zekerheden. Een airco is een goed idee en al u nooit laten balen van uw keuze. Zeker als u bij ons deze aanschaf doet; wij voorzien u van goed advies, zodat u met veel plezier van uw airco gebruik kunt maken.

Bij Koeltechniek Son maken wij voor onze airco’s alleen gebruik van de topmerken, zoals Mitsubishi en LG. Dat wij alleen werken met A-merken, heeft veel voordelen. Ook zijn wij volledig gecertificeerd op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voor al onze diensten en airco’s. Hierdoor bent u als klant verzekerd van een installatie van een airco die op al deze punten correct is en zekerheid geeft.